Galantine van kip, kapoen of speenvarken
★
★
★
★
★
Een recept van P. Faas.
U vindt dit recept op pagina 318 in Rond de tafel der Romeinen .
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees
Ingrediënten
- ansjovispasta
- ei
- garum
- gember
- gort
- lamshersenen
- lavas
- ontbeende kapoen
- kip
- ontbeend speenvarken
- peperkorrels
- pijnboompitten
- vleeswaren
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.