Overdadige eiertaart
★
★
★
★
★
Een recept van P. Faas.
U vindt dit recept op pagina 324 in Rond de tafel der Romeinen .
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- eieren, kaas en zuivel / hartige taart
Ingrediënten
- asafoetida
- bleekselderij
- bouillon
- ei
- gedroogde kwal
- ei
- kabeljauwfilet
- kalfshersenen
- kippenlevertjes
- kippenpoten
- knoflook
- koolbladeren
- lavas
- lucaanse worstjes
- maluwe
- meikaas
- notensla
- oesters
- peperkorrels
- peterselie
- pijnboompitten
- prei
- selderijblad
- selderijzaad
- sla
- snijbietspruiten
- tarentijnse saus
- varkensworstjes
- verse schapenkaas
- volle schapenmelk
- zeeegels
- zwartmoeskervelknoppen
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.