Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil - Toetjes & desserts

Toetjes & desserts

Een boek van Irene van Blommestein, A. van Eijndhoven en J. van Mil

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Toetjes & desserts, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Er is een (volgens ons) nagenoeg gelijke editie van dit kookboek geindexeerd, mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar uw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Broodpudding met abrikozen, krenten en rozijnen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, donkerbruine basterdsuiker, ei, gedroogde abrikozen, koekkruiden, krenten, melk, nootmuskaat, oud brood, rozijnen en slagroom

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Advocaatpudding

Ingrediënten:
advocaat, bladgelatine, garneerchocolaatjes, slagroom, suiker en vanillevla

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Citroenpudding

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, slagroom, suiker, vanillevla, verse munt en vooraf en toe

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Lauwwarme hazelnootpuddinkjes

Ingrediënten:
beschuit, blanke hazelnoten, bloem, boter, cranberrycompote, ei, fijne tafelsuiker, kaneel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolade-sinaasappeltrifle

Ingrediënten:
cakerol, chocoladevla, hagelslag, koffielikeur, sinaasappel, slagroom en vanillesuiker

Keuken:
Brits
Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / koek en gebak / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Rabarberclafoutis

Ingrediënten:
bloem, ei, kaneel, melk, poedersuiker, rabarber, sinaasappellikeur en suiker

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Mon-chou gebakjes

Ingrediënten:
basterdsuiker, chocoladepasta, chocoladesticks, garneerchocolaatjes, hazelnootpasta, mon chou, perziken op sap, taartbodem en vanillevla

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Appelflapjes met rozebottelsaus

Ingrediënten:
amandelspijs, appel, citroensap, diepvriesbladerdeeg, koffieroom, rozenbottelsiroop, rozijnen en vanillevla

Keuken:
Hollands
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Notenparfait

Ingrediënten:
amandellikeur, blanke hazelnoten, chocoladesaus, eidooier, slagroom, suiker en vanillesaus

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Toetjes & desserts:

Ananas-halvemaantjes

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, bloem, ei, gemberjam, kokosrasp, kwark, olie en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Chocolademousse met rum

Ingrediënten:
cafe noir-koekjes, chocoladevla, garneerchocolaatjes, rum, slagroom en witte chocolade

Keuken:
Europees
Soort:
schuim/mousse/gelei / zuivel
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Ontbijt / diner / lunch / nagerecht / lunchgerecht uit Toetjes & desserts:

Kwarkpannekoeken

Ingrediënten:
boter, ei, jam, magere kwark, melk, stroop, suiker, vanillesuiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Irene van Blommestein - Toetjes & desserts

Diner / nagerecht uit Toetjes & desserts:

Rabarber-honingijs

Ingrediënten:
eidooier, honing, kaneelstokje, rabarber, slagroom, suiker en verse munt

Keuken:
Europees
Soort:
ijs/sorbet/granita/panna cotta