Valerio Constanzia, Liberlab en Fabrizio Esposito - FoodItalia

FoodItalia

Een boek van Valerio Constanzia, Liberlab en Fabrizio Esposito

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals FoodItalia, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Food Italia
In dit boek van groot formaat, vol kleurenillustraties, wordt de beste Italiaanse keuken voorgesteld, in hoofdstukken gewijd aan de klassieke Italiaanse producten aangevuld met informatie over het platteland en de verschillende streken, van de Alpen tot Sicilië, waar deze uitzonderlijke producten vandaan komen.
In elk hoofdstuk van het boek wordt één van de 20 regio’s van Italië belicht, met kenmerkende producten, klassieke recepten en een korte fotoreportage van de streek, over haar geschiedenis, kunst en tradities.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken