T. Pehle en B. Andrich - Dumonts kleine lexicon van pasta

Dumonts kleine lexicon van pasta

Een boek van T. Pehle en B. Andrich

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Dumonts kleine lexicon van pasta, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Dit lexicon is een ware liefdesverklaring aan pasta! U vindt in dit handzame boek alles over:
* De geschiedenis van pasta en de rol van pasta in de Italiaanse keuken
* Alles wat u moet weten over de productie, het deeg en het zelf maken van pasta
* Alfabet van verschillende soorten pasta: van agnolotti tot zitoni
* Tips voor het koken, serveren, eten en bewaren van pasta
* Klassieke pastarecepten, regionale specialiteiten en noedelsoorten uit de hele wereld


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken