Koken voor twee
Een boek van
We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor twee , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
REBO productions
redactie Ans Smink
jaar 1989
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken voor twee
Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bonenkruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: ansjovisfilet, bonen, bonenkruid, knoflook, olijfolie, peper, rodewijnazijn, tomaat, tonijn uit blik, ui en zout
Keuken: Frans
Soort: salade / vis
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cantharel, meerforelfilet, room, sjalot, tongfilet, verse dille, verse peterselie, visfilet en witte wijn
Soort: stoofgerecht / vis
Ingrediënten: azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: knolselderij, peper, plokworst, verse peterselie, vleesbouillon, witte kool, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, frituurolie, kip, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, ei, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, prei, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, braadjus, champignon, dunne room, majoraan, paprikapoeder, rode wijn, rundvlees, spekblokjes, tomatenpuree, zilveruitjes en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Ingrediënten: bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, knolselderij, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, banaan, citroensap, kiwi, mango, maraskijn, pistachenoten en suiker
Soort: salade / fruit
Ingrediënten: boter, cayennepeper, lamskotelet, olie, peper, room, tijm, ui en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: asperge, bloem, boter, bouillon, champignon, erwten, kipfilet, verse peterselie, witte peper en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bonenkruid, citroen, nieuwe aardappeltjes, olie, paling, verse peterselie en zout
Soort: vis
Ingrediënten: boerenbrood, boter, goudse kaas, paprikapoeder, peer, peper, raclettekaas, tilsiter kaas en witte wijn
Keuken: Zwitsers
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vegetarisch / kaas
Ingrediënten: bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
Keuken: Mediterraans
Soort: vis
Ingrediënten: boter, brood, eierdooier, kippenbouillon, nootmuskaat, room, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeegpasteitjes, boter, cantharel, champignon, gedroogde morieljes, paprikapoeder, peper, room, sjalot, verse peterselie, witte wijn en zout
Keuken: Europees
Soort: quiche / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, cayennepeper, groene paprika, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, pepertje, rode paprika, tomaat, ui, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / groente
Ingrediënten: azijn, boterham, groene paprika, knoflook, komkommer, olijfolie, peper, tomaat, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
Soort: vlees
Toon alle 90 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036603058
ISBN10
9036603056