Koken voor twee
Een boek van
We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor twee , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
REBO productions
redactie Ans Smink
jaar 1989
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Koken voor twee
Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ei, gele paprika, gevulde groene olijven, ham, komkommer, macaroni, olie, scherpe mosterd, tomaat, ui en wittewijnazijn
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, knoflook, olie, verse peterselie, witte peper, yoghurt en zout
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: braadboter, cantharel, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, peper, room, ui, verse rozemarijn, witte wijn en zout
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, citroen, ei, frituurolie, kip, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, verse peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: gevogelte / frituur
Ingrediënten: boter, bouillon, kippenborst, knoflook, room, verse peterselie, walnoten, witte peper en zout
Soort: stoofgerecht / gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, boter, cantharel, eierdooier, paprikapoeder, peper, room, sjalot, varkenslendelapje, witte wijn en zout
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Ingrediënten: bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, knolselderij, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, boter, courgette, ei, melk, olie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomaat en zout
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilets uit blik, citroensap, knoflook, olijfolie, stokbrood, tomatenpuree, verse peterselie en zwarte peper
Keuken: Mediterraans
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Ingrediënten: boter, bouillon, kaas, tomaat en venkelknol
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Ingrediënten: azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper
Soort: salade / vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: baarsfilet, boter, peper, sjalot, verse peterselie, viskruiden, witte wijn en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Ingrediënten: asperge, bloem, boter, bouillon, champignon, erwten, kipfilet, verse peterselie, witte peper en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bladerdeeg, eierdooier, gekookte worst, kool en kummel
Soort: vlees / quiche
Ingrediënten: bloem, boter, kruidensmeltkaas, margarine, nootmuskaat, peper, verse peterselie, vleesbouillon, witbrood en zout
Keuken: Duits
Soort: vlees / soep/bouillon
Ingrediënten: boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room
Soort: stoofgerecht / vlees / gevogelte
Ingrediënten: bloem, boter, bouillon, cayennepeper, ei, kappertjes, rijst, tabasco, ui, witte peper en zout
Soort: ei/omelet/frittata / vegetarisch
Ingrediënten: bloem, ei, frituurolie, gorgonzola, paneermeel, peer, perenaroma en vet
Soort: fruit / frituur
Ingrediënten: braadjus, entrecote, majoraan, mergpijp, olie, peper, rode wijn, sjalot en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, citroensap, forel, peper, verse bieslook, verse dragon, kruiden, verse peterselie en zout
Soort: ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Toon alle 90 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789036603058
ISBN10
9036603056