- Koken voor twee

Koken voor twee

Een boek van

We hebben 90 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Koken voor twee, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

REBO productions redactie Ans Smink jaar 1989


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Koken voor twee

Een greep uit de 90 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Macaronisalade 'Christian'

Ingrediënten:
ei, gele paprika, gevulde groene olijven, ham, komkommer, macaroni, olie, scherpe mosterd, tomaat, ui en wittewijnazijn

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Aubergines met yoghurtsaus

Ingrediënten:
aubergine, knoflook, olie, verse peterselie, witte peper, yoghurt en zout

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Hertevlees in wildroomsaus

Ingrediënten:
braadboter, cantharel, hertenvlees, jeneverbes, laurierblad, peper, room, ui, verse rozemarijn, witte wijn en zout

Soort:
wild
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip fritto di pollo

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, frituurolie, kip, melk, olie, paneermeel, parmezaanse kaas, verse peterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kippeborst met notensaus

Ingrediënten:
boter, bouillon, kippenborst, knoflook, room, verse peterselie, walnoten, witte peper en zout

Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Varkensvlees in een deegkorstje

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, cantharel, eierdooier, paprikapoeder, peper, room, sjalot, varkenslendelapje, witte wijn en zout

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Minestrone

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflook, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, savooiekool, knolselderij, tomatenpuree, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde omelet

Ingrediënten:
aubergine, boter, courgette, ei, melk, olie, peper, provençaalse kruiden, rode paprika, tomaat en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:

Gegratineerde broodjes met ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilets uit blik, citroensap, knoflook, olijfolie, stokbrood, tomatenpuree, verse peterselie en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / brood en broodgerecht / vis
Een recept uit  - Koken voor twee

Bijgerecht uit Koken voor twee:

Venkel met tomaten

Ingrediënten:
boter, bouillon, kaas, tomaat en venkelknol

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Noedelsalade met mais

Ingrediënten:
azijn, groene paprika, mais in blik, noedels, olie, pasta, rode paprika, suiker, tomaat, verse peterselie, water, worst, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
asperge, bloem, boter, bouillon, champignon, erwten, kipfilet, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Worstebroodje speciaal

Ingrediënten:
bladerdeeg, eierdooier, gekookte worst, kool en kummel

Soort:
vlees / quiche
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:

Allgäuer kaassoep

Ingrediënten:
bloem, boter, kruidensmeltkaas, margarine, nootmuskaat, peper, verse peterselie, vleesbouillon, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Gevulde kippebouten

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, champignon, ei, kalkoenlever, kippenbout, kippenhartjes, kippenmaag, mager kalfsvlees, maïzena, oud brood, peper, varkensvlees, verse peterselie, water, zout en zure room

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Eierragout in een rijstring

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cayennepeper, ei, kappertjes, rijst, tabasco, ui, witte peper en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / nagerecht uit Koken voor twee:

Gevulde peren

Ingrediënten:
bloem, ei, frituurolie, gorgonzola, paneermeel, peer, perenaroma en vet

Soort:
fruit / frituur
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Forel in folie

Ingrediënten:
boter, citroensap, forel, peper, verse bieslook, verse dragon, kruiden, verse peterselie en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Toon alle 90 recepten in dit boek