Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Musk Ox Tartare with Oxalis and Tarragon Cream
- Ingrediënten:
- dragoncrème, jeneverbes, muskus-os, dry-aged en zuring
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Muskus-os, dry-aged wordt beschouwd als rundvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met muskus-os, dry-aged in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient muskus-os, dry-aged:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit delicious. magazine - 2010-08:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-10:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-01: