Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Kalfsribstuk met grove mosterd
- Ingrediënten:
- aardappel, bleekselderij, bosui, boter, bouquet garni, kalfsribstuk, knoflook, meauxmosterd, olijfolie en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kalfsribstuk wordt beschouwd als kalfsvlees.
Alternatieve namen: kalfskrabbetjes en ontbeende kalfsonderrib.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfsribstuk in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfsribstuk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-06:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Sous vide: