Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Eenvoudige kobeba-balletjes met gemalen rijst
- Ingrediënten:
- mager rundgehakt, rijstmeel, vulling voor kobeba, water en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods / Iraaks
- Soort:
- noedels
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Vulling voor kobeba wordt beschouwd als rundvlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vulling voor kobeba in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vulling voor kobeba:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-03:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-12:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2014-07:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-07:
Recept uit delicious. magazine - 2014-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-01:
Recept uit delicious. magazine - 2009-10: