Opzouten

Zoek naar opzouten in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met opzouten in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste opzouten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient opzouten:

Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:

Auberginekaviaar

Ingrediënten:
aubergines, basililcum, extra vierge olijfolie, groente, knoflook, opzouten, peper, peterseliejus en sjalot

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Dressing met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, extra vierge olijfolie, opzouten, sherryazijn, sjalot, tabasco en worcestershiresaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / mosterd
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Basisdressing

Ingrediënten:
druivenpitolie, extra vierge olijfolie, mosterd, natuurazijn, opzouten, peper en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Olijventapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, extra vierge olijfolie, kalamata olijven, kappertjes, knoflook, opzouten en peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Pissaladière

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basisdressing, gepofte uien, korstdeeg, mozzarella, olijven, opzouten, peper, rucola en tomaten

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Risotto

Ingrediënten:
boter, champignons, kippenbouillon, opzouten, parmezaanse kaas, peper, risottorijst en zoete ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Basilicumpesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Sauce Béarnaise

Ingrediënten:
boter, citroensap, dragon, eidooier, opzouten, peper, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Polenta

Ingrediënten:
boter, kippenbouillon, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper en polentameel

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, eidooier, opzouten, peper, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Pindasaus

Ingrediënten:
azijn, ketjap, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, opzouten, peper, pinda's en sambal

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Beurre blanc

Ingrediënten:
boter, limoensap, opzouten, peper, room, sjalot, tuinkruiden, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Kruidenpesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, opzouten, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, bladpeterselie en rucola

Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:

Gnocchi

Ingrediënten:
bloem, ei, knoflook, kruimige aardappel, opzouten, parmezaanse kaas, peper en roomboter

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Kippendijen

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dragon, kippendijen, knoflook, opzouten, peper, witte wijn en zoete ui

Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Auberginepickles

Ingrediënten:
gember, graffiti aubergine, kardemompeul, kerriepoeder, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, opzouten, peperkorrels, rode peper, sherryazijn en suiker

Soort:
inmaak / groente
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, gerookt spek, knoflook, opzouten, peper, rozemarijn, tijm, tomaten, ui en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:

Tonijntartaar

Ingrediënten:
eidooier, extra vierge olijfolie, gember, limoenrasp, limoensap, mosterd, opzouten, sherryazijn, tabasco, tonijnfilet, vis en water

Keuken:
Mediterraans