Chocolademelk, warme, met zoute karamel

U vindt dit recept op pagina 90 in delicious. magazine - 2014-11 .

Soort:
drank (alcoholisch)

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Ouderwetse crème brûlée

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Mousse glacée, pralinée aux noix - appareil à bombe - Walnoot-karamelijs of vulling voor bombes glacées

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Latte brûlée (melk uit de oven)

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Crème caramel

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!