Pain perdu, Franse, met zalm, gepocheerd ei en hollandaise

U vindt dit recept op pagina 99 in delicious. magazine - 2015-13 .

Soort:
brood en broodgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hollandaise, voor eggs benedict

delicious. magazine - 2013-10

Salade met gepocheerd ei en hollandaise met dragon

delicious. magazine - 2010-13

Gepocheerde eieren met ham en hollandaise saus - eggs benedict

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Eggs Benedict

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!