Zuppa di ceci e vongole – kikkererwten- venusschelpensoep

U vindt dit recept op pagina 38 in delicious. magazine - 2016-01 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Sportsnack: maak je eigen vegan eiwitpoeder!

Een recept uit Isabel

Kippenvleugels met tijm en knoflook

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Heek met asperges en erwten - merluza a la koskera

Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Garbanzos con almejas - Kikkererwten met venusschelpen

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!