Bourride met zalm, garnalen en kervel

U vindt dit recept op pagina 28 in delicious. magazine - 2016-04 .

Gang:
hoofdgerecht / hoofdgerecht
Soort:
soep/bouillon / vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Broccolisalade met garnalen

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Zwarte spaghetti met roomsaus en cocktailgarnalen

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta

Spot Prawns with Foie Gras Nage

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Asperges met garnalen en een sausje van eigeel met boter en kervel

Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!