Procureurstoof, krokant gebakken, met zachte uiensaus en polenta

U vindt dit recept op pagina 118 in delicious. magazine - 2016-10 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Rode met vlees gevulde tamales - red meat filled tamales

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Piggy pies

Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Spareribs met polenta

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Polenta met krokant gebakken procureurstoof en zachte uiensaus

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!