Kikkererwtenstoof, pittige, met soppressata en eieren

U vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2016-10 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Shakshuka met sucuk, spinazie en kikkererwten

Een recept uit Sabine Koning

Gado gado met ei en pindasaus

Een recept uit

Gado gado met ei en pindasaus recept - Food and Friends

Een recept uit

Chocolade-lavendel cake

Een recept uit Dayenne Bos

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!