Kikkererwtenstoof, pittige, met soppressata en eieren

U vindt dit recept op pagina 74 in delicious. magazine - 2016-10 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gado gado met ei en pindasaus

Een recept uit

Gado gado met ei en pindasaus recept - Food and Friends

Een recept uit

Chocolade-lavendel cake

Een recept uit Dayenne Bos

Shakshuka met sucuk, spinazie en kikkererwten

Een recept uit Sabine Koning

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!