Velouté van knolselderij met gebruinde boter en salie

U vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cassolette de ris de veau et lapin de garenne - Ragoût van kalfszwezerik en duinkonijn

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Frieten van knolselderij met boter, citroen en tijm uit de oven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

celeryroot puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!