Velouté van knolselderij met gebruinde boter en salie

U vindt dit recept op pagina 116 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Knolselderijsoepje met parmaham en basilicumolie

delicious. magazine - 2013-13

Frieten van knolselderij met boter, citroen en tijm uit de oven

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Cassolette de ris de veau et lapin de garenne - Ragoût van kalfszwezerik en duinkonijn

Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

celeryroot puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!