Makreelsashimi, zure, met in umesu ingelegde laos

U vindt dit recept op pagina 86 in delicious. magazine - 2016-11 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Makreel met laos en rode peper

Een recept uit delicious. magazine - 2015-02

Gestoofde vis op Padangse wijze I - goelai padang I

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Ikan sanggrobanding (Gestoofde vis in kruidensaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Ikan mangoet (Gebakken makreel of schelvis in kruidensaus)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!