Carpaccio van lamsbout met biet, gepofte knoflook en peterselie

U vindt dit recept op pagina 18 in delicious. magazine - 2016-13 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bietendip en bietencarpaccio met vanillezout en notenolie

Lamsboutcarpaccio met biet, gepofte knoflook en peterselie

Een recept uit

Bietjescarpaccio met zwarte peper, balsamico en kervel

Bietencarpaccio met vanillezout, notenolie en bietendip

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!