Parelgortrisotto met geroosterde pompoen, paprika en rucola

U vindt dit recept op pagina 36 in delicious. magazine - 2010-01 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade van peterselie & parelgort

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Piepkuikens met parelgortvulling

Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Rode paprika's met lamsgehakt en gort

Een recept uit  - Libelle Gevulde groenten

Veganistische m'hencha

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!