Lamsbout, gevulde, met rozemarijn en pijnboompitten

U vindt dit recept op pagina 12 in delicious. magazine - 2010-04 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Alma-ata

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Içli köfte

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Gevulde lamsbout met oregano, munt, knoflook & pijnboompitten

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Lamsbout gevuld met olijven, brood, pijnboompitten en kruiden

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!