Piepkuiken, in klei gebraden, met gremolata

U vindt dit recept op pagina 40 in delicious. magazine - 2010-06 .

Soort:
vlees / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kippenvleugels met pittige saus

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Spiced Ash

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

MADE.com: van klei tot kom

Een recept uit Isabel

Roots Rotterdam (Hilton Hotel)

Een recept uit Betina Oostveen

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!