Hert, geflambeerd, met whisky, savooiekool, walnoot, peer en Lanark Blue

U vindt dit recept op pagina 110 in delicious. magazine - 2010-11 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Reelende in roquefortsaus

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Insta Trend: Purple Porridge

Een recept uit Isabel

Reekarbonades met peren

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Insta Trend: Breakfast Jars

Een recept uit Isabel

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!