Asperge-grapefruitsalade met cashewnoten en munt

U vindt dit recept op pagina 126 in delicious. magazine - 2007-03 .

Gang:
voorgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

4 persÑ
1bundel groene asperges, in stukken van 4 cm - 2 grapefruits, met roze vruchtvlees, schil en witte velletjes verwijderd.
35 gr geroosterde , ongezouten cashewnoten - handvol muntblaadjes
60 ml extra vierge olijfolie - 2 eetl limoensap
bereiden 15 min

Blancheer de aspergestukken 1 minuut in kokend gezouten water, dompel ze snel onder in een bak koud water en laat uitlekken.
Houd één voor één de grapefruits in je hand en snijd met een scherp mes de partjes los.
Meng in een kom de asperges, cashewnoten en muntblaadjes, Besprenkel met olie en limeonsap en breng op smaak met zeezout en vers gemalen zwarte peper.
Veog dan pas de grapefruitpartjs toe
Schep de salade nogmaals voorzichtigom

- bijna 7 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

100% rauwe pad thai

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Vietnamese rijstrolletjes met peultjes en cashewnoten

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Californische citrusrijst

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Gehaktballen recept | sharing bowl

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!