Flensjes gevuld met spruitjes, geitenkaas en walnoten

U vindt dit recept op pagina 42 in delicious. magazine - 2013-03 .

Gang:
tussengerecht / lunchgerecht
Soort:
vegetarisch / vegetarisch / eieren, kaas en zuivel / pannenkoeken en flensjes / groenten, aardappels en peulvruchten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Top 5: Recepten met rode biet

Een recept uit Isabel

Crêpes farcies et roulées - Opgerolde gevulde flensjes

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Flensjes, gevuld

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Beurreck met kaas

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!