Kip met parmezaankorst en taleggiovulling

U vindt dit recept op pagina 31 in delicious. magazine - 2013-06 .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
eieren, kaas en zuivel / wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Gefrituurde rijstballetjes gevuld met mozzarella

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Knoflook-aardappelpuree met vis met parmezaankorst

delicious. magazine - 2011-02

Vis met parmezaankorst en knoflook-aardappelpuree

delicious. magazine - 2011-02

Knoflook-aardappelpuree en vis met parmezaankorst

delicious. magazine - 2011-02

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!