Oesters, gegrilde, met een peterseliejasje

U vindt dit recept op pagina 46 in delicious. magazine - 2014-02 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Oesters à la meunière

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Oesters, peterselie-emulsie en tapioca-crackers met een infusie van inktvisinkt

Een recept uit  - Story on a Plate

Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan - Lovemyfood.nl

Fruits de mer op hollandse wijze

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!