Oesters, gegrilde, met een peterseliejasje

U vindt dit recept op pagina 46 in delicious. magazine - 2014-02 .

Gang:
tussengerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Fruits de mer op hollandse wijze

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Oesters, peterselie-emulsie en tapioca-crackers met een infusie van inktvisinkt

Een recept uit  - Story on a Plate

Oesters à la meunière

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Serveersuggestie Gegratineerde oesters met knoflookboter en Parmezaan

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!