Harissa-yoghurt, bij couscous en Marokkaanse mosselen met ras el hanout

U vindt dit recept op pagina 68 in delicious. magazine - 2014-02 .

Soort:
saus/dressing/jus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Couscous met lam-kipragout en paprikasaus

Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Karnemelk-harissakip met kruidige wortelcouscous

Een recept uit delicious. magazine - 2013-02

Harissakip, groene-, met couscous

Een recept uit delicious. magazine - 2014-10

Citroencouscous met harissa-vis

Een recept uit delicious. magazine - 2011-09

Aanbevolen kookboeken

De lekkerste recepten staan toch vaak in de kookboeken, wellicht zijn deze wat voor je!