Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Hollandaise saus
- Ingrediënten:
- boter, cayennepeper, citroensap, dipsaus, dragonazijn, eidooier, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, crème fraîche, dille, dipsaus, ei, geklaarde boter, hopscheuten, nootmuskaat, paneermeel, peper, room, scholfilet, toast, truffel, witte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: