Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Tapas minibuffet
- Ingrediënten:
- ansjovisfilet, basilicum, bieslook, kappertjes, melk, olijfolie, sherryazijn, spaanse schapenkaas, tomaat, waterkers en zwarte olijven
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, citroensap, ei, gerookte paling, olijfolie, peper, schelvis, sherryazijn, sjalot, spaanse schapenkaas, tomaat, waterkers, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: