Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Viskroketten - Irene van Blommestein, 1991
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, ei, eiwit, frituurolie, gelatineblaadjes, paneermeel, peper, vis, visbouillon en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, artisjok, boter, dille, ei, eiwit, frituurolie, gerookte palingfilet, grapefruitsap, maïzena, olijfolie, palingbouillon, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, visbouillon, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: