Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Koude romige champignonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, dragon, kippenbouillon, melk, peterselie, slagroom, ui, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | biologische kip, bleekselderij, boter, bouillon, cayennepeper, champignon, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, eiwit, gecanneleerde champignonhoedjes, gedroogde peterselie, gelatine, kerrie, kerriepoeder, kervel, peper, slagroom, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: