Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Griesmeelpudding met kersen
- Ingrediënten:
- blanke amandelen, citroensap, ei, griesmeel, kersen, kirsch, melk, slagroom, suiker en vanillesuiker
- Keuken:
- Nederlands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardbei, aardbeien lambada, blanke amandelen, boter, citroen, diepvriesspinazie, ei, eidooier, geconfijte gember, gelatine, gember, groen van meiknollen, kippenbouillon, kirsch, paneermeel, peper, slagroom, spinazie, water, zonnebloemolie, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: