Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Garnalen met specerijen en dikke santen
- Ingrediënten:
- arachideolie, citroensap, citroenschil, garnalen, lente ui, limoensap, limoenschil, paprika, santencrème, sojasaus, trassi en ui
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, ananas, basterdsuiker, blanke azijn, boter, bruine basterdsuiker, cake, cayennepeper, kerrie djawa, knoflook, kokosmelk, komkommer, olie, plantaardige olie, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij, vis, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit singapore:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Noedels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe: