We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 2 jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroenblaadjes, citroengras, citroensap, eendenborstfilet, kippenbouillon, koriander, lente-ui, nam pla, noedels, pindaolie, sjalot, thaise pepers en thaise vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: biet, cayennepeper, chilipeper, eiernoedels, griekse yoghurt, maïsmeel, olijfolie, pastinaak, peterselie, rode ui, selderie, suiker, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: kip, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, chilipoeder, citroen, gember, kemerinoten, kip, knoflook, koenjit, lente-ui, noedels, olijfolie, pindaolie, sjalot, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: gedroogde ansjovis, kabeljauwfilet, kokosdressing, limoensap, rietsuiker, rijstvermicelli, sperziebonen en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: blanke azijn, pindaolie, rode chilipeper, tamarindewater en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroengras, galanga, knoflook, rode chilipeper, rode paprika en sjalot
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: gember, gerst, knoflook, rijst, sjalot en sojabonenmiso
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, blanke azijn, komkommer, lente-ui en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bamboescheuten, gedroogde shii-takes, geklaarde boter, gembersap, lente-ui, lichte sojasaus, mirin, runderbouillon, rundvlees, sake, udonnoedels, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bonitovlokken en kelp
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: knoflook, pinda's, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: basilicum, citroensap, dikke lende, droge sherry, gember, knoflook, lendebiefstuk, lichte sojasaus, limoensap, mirin, nam pla, noedels, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, thaise vissaus, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: koolbladeren en plantaardige olie
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873