Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Noedels

nieuwe stijl

Een boek van Sri Owen en G. Filgate

We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals Noedels, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels.

Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.

Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek.

Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen

Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken


Aantekeningen bij dit boek

- 18 dagen geleden door geplaatst .

Recepten uit Noedels

Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels:

Laksa met een heet vispotje

Ingrediënten:
basilicum, kokkels, kokosmelk, koriander, krabvlees, laksapasta, limoensap, munt, rijstvermicelli, scampi, tarbotfilet, thaise groentebouillon, thaise pepers, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Chow mein-garnalen uit Szechuan

Ingrediënten:
chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Pas Thai

Ingrediënten:
fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Basisvisbouillon

Ingrediënten:
garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Noedels:

Koude sobanoedels met kreeftsalade

Ingrediënten:
bruine suiker, chilipeper, citroengras, citroensap, koriander, kreeft, lente-ui, limoensap, mizuna, pindaolie, rijststokjes, rucola, sla, sobanoedels, spinazie, vissaus, waterkers en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Tofoedressing

Ingrediënten:
bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, dashi, lichte sojasaus, limoensap, mirin, thaise pepers, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante Thaise dressing

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroengras, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, thaise pepers en vissaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Soep met kipbolletjes, gele pompoen en udon

Ingrediënten:
chili-olie, citroensap, eiwit, gele pompoen, gembersap, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, laksapasta, lichte sojasaus, limoensap, pistachenootjes, udonnoedels, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Pikante komkommer

Ingrediënten:
bieslook, blanke azijn, komkommer, lente-ui en thaise pepers

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Aspergepunten in heldere bouillon met krabwontons

Ingrediënten:
asperge, bleekselderij, ei, gember, lente-ui, lichte sojasaus, peper, rode peper, selderieblad, tomaat, varkensvlees, wit krabvlees, wontonvel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Avondmaal uit Noedels:

Birmaanse vissoep met rijststokjes

Ingrediënten:
bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Recept uit Noedels:

Pikante avocadodip

Ingrediënten:
avocado, bruine suiker, knoflook, limoensap, thaise pepers en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Fijne eiernoedels met roer-tofoe

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Balinese eendensaté op gebakken noedels

Ingrediënten:
chilipoeder, citroengras, citroensap, eendenborsten, galanga, gember, kaneelpoeder, kardemomzaadjes, karwijzaad, knoflook, koenjit, korianderzaadjes, kruidnagel, noedels, nootmuskaat, pindaolie, sjalot, tamarindewater en zeezout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Op thee gerookte zeeduivel met roedjaksaus

Ingrediënten:
assam thee, bruine basterdsuiker, darjeeling thee, fijn zeezout, groene appel, mango, oolongthee, patentbloem, rijststokjes, roedjaksaus, waterkers, zeeduivelfilet en zwarte thee

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vis
Toon alle 87 recepten in dit boek