We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- bijna 2 jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: cayennepeper, ei, geklaarde boter, gember, jonge prei, kastanjes, kipfilet, knoflook, nam pla, pindaolie, tomaat, vissaus, wontonvel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: fijne eiernoedels, plantaardige olie, rijstvermicelli en somen
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: dashi, donkere sojasaus, gedroogde bonitovlokken, gedroogde garnalen, mirin en suiker
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vis
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, coxen, eiernoedels, geklaarde boter, granny smith, sint-jakobsschelp, lichte sojasaus, mirin, nootmuskaat, olijfolie, sobanoedels, witlof, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: amandelen, bladpeterselie, chilipoeder, citroen, gember, kemerinoten, kip, knoflook, koenjit, lente-ui, noedels, olijfolie, pindaolie, sjalot, taugé en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: galanga, garnalenpasta, gember, kemirinoten, knoflook, korianderzaadjes, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater, witte amandelen en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, dijonmosterd, ei, extra vierge-olijfolie, honingham, koriander, limoensap, munt, raketsla, rijstpapier, rijstvermicelli, scampi, sla, suiker, witte-wijnazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: kip, ui en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / gevogelte
Ingrediënten: char-siu, chilipeper, komkommer, noedels en sojasaus
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: broccoli, chilipoeder, chinese kool, kastanjechampignons, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, paksoi, pindaolie, sesamolie, sesampasta, shii-take, sjalot, suiker, tahin, udonnoedels, wortel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch / groente
Ingrediënten: citroengras, galanga, rode chilipeper, sjalot en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: gember, gerst, knoflook, rijst, sjalot en sojabonenmiso
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: bananenbloem, bladpeterselie, chilisaus, citroengras, eendenei, ei, gemberwortel, knoflook, kokosmelk, kwartelei, palmhart, pindaolie, rijststokjesnoedels, rode chilipeper, sjalot, ui, visbouillon, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bleekselderij, gerookte zalm, glasvermicelli, komkommer, thaise dressing, yoghurt, zout, zwarte boompaddestoelen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: aspergepunten, mortadella, paprika, rijststokjes, thaise dressing en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873