We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- meer dan een jaar geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: citroen, fijn zeezout, glasnoedels, limoen, mango, papaja, rode chilipeper, sla, thaise dressing, zalmfilet, zeebaars en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles
Ingrediënten: aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / gevogelte
Ingrediënten: appel, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, coxen, eiernoedels, geklaarde boter, granny smith, sint-jakobsschelp, lichte sojasaus, mirin, nootmuskaat, olijfolie, sobanoedels, witlof, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: asperges, citroensap, geklaarde boter, groene peperkorrels, knoflook, lamskotelet, peterselie, sobanoedels, zeezout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, garnalenpasta, gember, knoflook, kokos, kokosmelk, limoensap, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, tamarindewater en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: citroensap, limoensap, sjalot, sojasaus, suiker en thaise pepers
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bladpeterselie, gele bonensaus, gember, kastanjechampignons, knoflook, krabvlees, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, pindaolie, rijststokjes, rode chilipeper, scampi, shii-take, sjalot, tomatenpuree, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bleekselderij, gerookte zalm, glasvermicelli, komkommer, thaise dressing, yoghurt, zout, zwarte boompaddestoelen en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / vis
Ingrediënten: bietjes-ansjovisdipsaus, ei, gember, glasvermicelli, knoflook, lente-ui, mager gehakt, munt, nuoc mam, pijlinktvis, plantaardige olie, rijststokjes, rode chilipeper en shii-take
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren / frituur
Ingrediënten: aubergine, chilipoeder, geklaarde boter, groentebouillon, jonge spinazie, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, olijfolie extra vierge, peterselie, poedersuiker, rijstpapier, sjalot, tomaat, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruine suiker, knoflook, limoensap, thaise pepers en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroengras, koriander, lente-ui, limoensap, palmsuiker, thaise pepers en vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: fijne eiernoedels, gedroogde garnaal, gember, geroosterde pindas, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, nam pla, pindaolie, sjalot, spaanse peper, thaise vissaus, waterkers, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: pindaolie, plantaardige olie, sjalot en ui
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bieslook, dijonmosterd, ei, extra vierge-olijfolie, honingham, koriander, limoensap, munt, raketsla, rijstpapier, rijstvermicelli, scampi, sla, suiker, witte-wijnazijn, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, chilipoeder, ei, fijne eiernoedels, gember, jonge spinazie, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, nootmuskaat, tofu, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, chinese tofoe, citroenblaadjes, citroengras, groentebouillon, jonge selderiestengels, kokosmelk, koriander, lente-ui, pindaolie, pompoen, rijststokjes, rode currypasta, sjalot en thaise vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873