We hebben 87 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Noedels , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Heldere uitleg over het herkennen, maken, bereiden en koken van verschillende soorten noedels. Toegankelijke, makkelijk te volgen recepten ontrafelen het Aziatisch koken voor de westerse lezer.
Authentieke noedelsrecepten worden beschreven, maar ook traditionele gerechten met een geheel nieuwe invalshoek. Suggesties voor mooiere, nieuwe combinaties van ingrediënten en smaken, die de eigentijdse eetgewoonten en ideeën weerspiegelen Inclusief een schat aan recepten voor basisboullions sauzen, pasta ‘s dressings en gedroogde kruiderij, zodat u van begin af aan uw eigen noedelsgerechten kunt maken
Aantekeningen
bij dit boek
- 3 maanden geleden door l hendriks geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Noedels
Een greep uit de 87 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: ansjovis in olie, aubergine, basilicum, bieslook, knoflook, lente-ui, olijfolie, oregano, peterselie, pomodori, ronde rijststokjes, smalle lintrijstnoedels, suiker, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: ei, japans boekweitmeel en patentbloem
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, citroensap, dikke lende, droge sherry, gember, knoflook, lendebiefstuk, lichte sojasaus, limoensap, mirin, nam pla, noedels, pindaolie, plantaardige olie, rode chilipeper, suiker, thaise vissaus, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: citroensap, knoflook, koriander, limoensap, thaise pepers, vis, vissaus en winterwortel
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: chilivlokken, chinese tofoe, citroenblaadjes, citroengras, groentebouillon, jonge selderiestengels, kokosmelk, koriander, lente-ui, pindaolie, pompoen, rijststokjes, rode currypasta, sjalot en thaise vissaus
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, kokkels, kokosmelk, koriander, krabvlees, laksapasta, limoensap, munt, rijstvermicelli, scampi, tarbotfilet, thaise groentebouillon, thaise pepers, zalmfilet, zeeduivelfilet, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: cayennepeper, champignons petits, chilipuree, citroensap, fijne suiker, gerookte zalm, glasnoedels, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, peper, scampi, sjalot, witlof en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: wild en gevogelte / pasta/noodles
Ingrediënten: cayennepeper, ei, eiernoedels, eiwit, geklaarde boter, gember, knoflook, kokosmelk, koolbladeren, koriander, mager lamsgehakt, munt, nootmuskaat, patentbloem, peterselie, plantaardige olie, rode currypasta, rode linzen, rozemarijn, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Ingrediënten: garnalenschalen, schol, selderijstengel, ui, vis, visafsnijdsel en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Ingrediënten: chilipoeder, chinese rijstwijn, droge sherry, eiernoedels, gemberwortel, knoflook, koriander, lente-ui, pindaolie, scampi, sjalot, sojasaus, suiker, szechuanpeper, tomaat, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bladpeterselie, chinese tofoe, eiernoedels, kippenborst, kippenbouillon, kokosmelk, laksapasta, lente-ui, rijststokjes, rijstvermicelli, scampi, sjalot, taugé, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bonitovlokken en kelp
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vis
Ingrediënten: eidooier, patentbloem en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: avocado, bruine suiker, knoflook, limoensap, thaise pepers en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: fijne eiernoedels, plantaardige olie, rijstvermicelli en somen
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: appels, bruine basterdsuiker, coxen, glasnoedels, granny smith, knoflook, koriander, limoensap, nam pla, palmsuiker, rode chilipeper, roedjaksaus, scampi, thaise vissaus, yam en zout
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: knoflook, pinda's, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Aziatisch
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: ei, geklaarde boter, koriander, lichte sojasaus, mortadella, munt, nuoc mam cham, raketsla, rijstpapierrondjes, sla, vietnamese munt, wortel, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / pasta/noodles
Toon alle 87 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9789024605873
ISBN10
9024605873