4 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnboterbroodbruine suikercantharellen uit blikchorizocitroensapcrème fraîchegerookte zalmgroene olijvenkalfsfricandeaukalsleverpasteikomkommerkruidenkruiden-slasausmanchegomorieltjes uit bliknieroogkreeftolijfoliepaprikapoederpoedersuikerroomslastokbrooduizout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Vlaamse kalsfricandeau

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen uit blik, kalfsfricandeau, kalsleverpastei, kruiden-slasaus, mayonaise, morieltjes uit blik, paprikapoeder, room, sherry, sla, suiker, ui, vleesbouillon, witte peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
kalfsvlees