Vlaamse kalsfricandeau
★
★
★
★
★
Een recept van Schonherr.
U vindt dit recept op pagina 333 in Koude keuken .
- Keuken:
- Belgisch
- Gang:
- diner / voorgerecht
- Soort:
- kalfsvlees
Ingrediënten
- bieslook
- boter
- cantharellen uit blik
- kalfsfricandeau
- kalsleverpastei
- kruiden-slasaus
- mayonaise
- morieltjes uit blik
- paprikapoeder
- room
- sherry
- sla
- suiker
- ui
- vleesbouillon
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.