7 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokhart uit blikaugurkbalsamicoazijnbieslookbladpeterseliecayennepepercognaccrème fraîchedragongedroogde oreganogelatinegerookte zalmhollandse garnalenkervelketjapknoflookkristalsuikermosselen uit blikolijfolietabascowhiskywhiskysausworcestersauszout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Zalm bombe met garnalen

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Marianne Breukers

Recept van Lovemyfood.nl:

Whisky saus

Ingrediënten:
citroensap, tabasco, dille, gerookte zalm, hollandse garnalen, ketchup, mayonaise, slagroom, whisky, whiskysaus, worcestersaus en zout

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Mosselencocktail

Ingrediënten:
artisjokhart uit blik, cayennepeper, citroensap, cognac, dille, mayonaise, mosselen uit blik, room, suiker en tomatenketchup

Keuken:
Duits
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Krabmousse met gemarineerde tomaten

Ingrediënten:
augurk, balsamicoazijn, bieslook, bladpeterselie, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, gedroogde oregano, gelatine, gladde mosterd, kappertjes, kervel, ketjap, knoflook, kristalsuiker, mayonaise, noordzeekrabvlees, olijfolie, poedersuiker, romatomaat, slagroom, sojaolie, tomatenketchup, visfond, vleestomaat en witte wijn

Keuken:
Hollands
Soort:
schaal- en schelpdieren