Krabmousse met gemarineerde tomaten
★
★
★
★
★
Een recept van Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje.
U vindt dit recept op pagina 20 in Neêrlands roem .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- voorgerecht
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- augurk
- balsamicoazijn
- bieslook
- bladpeterselie
- citroensap
- crème fraîche
- dille
- dragon
- gedroogde oregano
- gelatine
- gladde mosterd
- kappertjes
- kervel
- ketjap
- knoflook
- kristalsuiker
- mayonaise
- noordzeekrabvlees
- olijfolie
- poedersuiker
- romatomaat
- slagroom
- sojaolie
- tomatenketchup
- visfond
- vleestomaat
- witte wijn
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.