Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Pastinaak-pompoenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, anijs, bloemkool, boter, brood, kaneel, kerriepoeder, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, olijfolie, pastinaak, peper, room, specerijen, suiker, ui, zonnebloemolie, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: