Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Pastinaak-pompoenpuree
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, crème fraîche, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, pastinaak, pompoen, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, broodje, gist, knoflook, komkommer, kruiden, magere melk, maïsmeel, olijfolie, paneermeel, pastinaak, peper, pompoen, raapzaadolie, sla, specerijen, stabilisator, suiker, tarwemeel, tomaat, tomatenpoeder, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: