A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

De flair van eenvoud

koken met de frisse kijk van Alastair Little

Een boek van A. Little en R. Whittington

We hebben 126 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals De flair van eenvoud, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De flair van eenvoud

Een greep uit de 126 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gratin van honingraatpens

Ingrediënten:
bleekselderij, droge cider, droge witte wijn, honingraatpens, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, ui, vleestomaat, wortel en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

lemon-curdtaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, eidooier, tafelsuiker, water en zeezout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Pizza bianca

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, extra vierge olijfolie, gist, mozzarella, peper, pruimtomaat, suiker, water, wit broodmeel, zeezout, zout en zwarte olijf

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Compote van wintervruchten

Ingrediënten:
citroen, gedroogde abrikozen, gedroogde mandarijnschil, kaneelstokje, lapsang souchong, laurier, peer, peperkorrels, pruimedant, rode wijn, steranijs, suiker, tafelsuiker en vanillestokje

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Geroosterd lamsvlees met couscoussalade

Ingrediënten:
citroen, couscous, gele paprika, knoflook, lamslende, mignonnette peper, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui, rozemarijn, tijm, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Zwarte risotto

Ingrediënten:
citroenschil, droge witte wijn, mossel, olijfolie, peper, peterselie, risottorijst, ui, vermout, zeekat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto / rijst
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / nagerecht uit De flair van eenvoud:

Ravioli San Giuseppe

Ingrediënten:
appel, bloem, boter, chinese thee, citroenschil, ei, pijnboompitten, poedersuiker, pruimedant, room, tafelsuiker, vanille-ijs en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Gevulde kip uit Orvieto

Ingrediënten:
aardappel, citroen, droge witte wijn, extra vierge olijfolie, knoflook, peper, rozemarijn, scharrelkip, ui, venkel, zeezout en zwarte olijf

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Aardappelpannekoekjes met gerookte paling en spek

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, crème fraîche, ei, melk, mierikswortel, nootmuskaat, ongerookt doorregen spek, palingfilet, peper, slagroom, wasabipoeder, zeezout, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Toon alle 126 recepten in dit boek