Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
court-bouillon
- Ingrediënten:
- citroensap, cognac, grof zeezout, kruidnagel, laurier, peper, prei, selderij, tijm, ui, venkel, water, winterwortel en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, braadvocht, citroenschil, grof zeezout, honing, kalkoen, kalkoenbouillon, kalkoenorganen, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, maïzena, navelsinaasappel, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl: