Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: frambozen en suiker
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bruine suiker, ei, korstdeeg, maïzena, melk, olijfolie, suiker, verse geitenkaas, vijgen en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, gevogeltefond, kervel, koolrabi, morieljes, peper, rivierkreeftjes, tuinkruiden, wijnazijn, witte asperges, wortel en zeezout
Soort: groente / eenpansgerecht / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bieslook, bloemige aardappelen, citroen, crème fraîche, dille, gember, jeneverbessen, kaviaar, korianderkorrels, limoensap, mosterdzaad, olijfolie, peper, peperkorrels, steurfilet met huid, suiker, zalmfilet met huid en zout
Soort: vis
Ingrediënten: boter, gedroogde verveineblaadjes, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, slagroom, witte ui en witte wijn
Soort: rijst
Ingrediënten: bleekselderij, boter, jeneverbessen, kalfsborst, kalfsbotten, kruidnagel, maïzena, peperkorrel, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, witte wijn en wortel
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: olie, ontbeende reerug, peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: honing, pruimen, pruimenbrandewijn, suiker, vlierbesschermen en witte perzikken
Soort: vegan / fruit
Ingrediënten: aardbeien, citroensap, gelatine, lievevrouwebedstrotakje, melkgnocchi, rabarbercompote, suiker en witte wijn
Soort: fruit
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: balsamicoazijn, basilicum, grof zeezout, olijfolie, peper, sjalot, tijm, tomaten en zout
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: avocado, chilipeper, knoflook, koriander, lente-ui, limoensap, peper, tomaat en zout
Soort: saus
Ingrediënten: limoensap, mascarponeijs, room en suiker
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, rabarber en suiker
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: afsnijsel van haas, bleekselderij, bloem, citroensap, cognac, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, port, pruimedanten, rode wijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, wortel, zout en zwarte peperkorrels
Soort: marinade
Ingrediënten: artisjokken, boter, eekhoorntjesbrood, kalfsjus, kalfszwezerik, knoflook, olijfolie, peterselie, sjalot, tijm, trompettes de la mort, witte wijn, zout en zwarte truffel
Soort: kalfsvlees / orgaanvlees
Ingrediënten: bronforel, groentevinaigrette en marinade voor bronforel
Soort: vis
Ingrediënten: boter, cognac, ganzenleverterrine, jeneverbessen, laurier, marinade voor hazenrug, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, tijm, topinamboer, truffel, wilde hazenrug met bot en zout
Soort: wild
Ingrediënten: bloem, boter, citroenschil, pijnboompitmeel en suiker
Soort: gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510