Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: calamaretti, citroensap, cocktailtomaten, gekookte aardapelen, olijfolie, peper, peterselie, tarbot, venkel, venusschelpen, zout en zwarte olijven
Soort: schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten: aubergine, basilicum, chilipeper, citroensap, courgette, knoflook, olijfolie, peper, rucola, tomaten, zeebarbeel en zout
Soort: vis
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, kabeljauw, knoflook, laurier, oktopus, olijfolie, olijfvinaigrette, peperkorrels, preiwit, venkel, venkelzaad, witte ui en witte wijn
Soort: vis
Ingrediënten: bloem, boter, ganzenleverterrine, garnituur bij kapoen, geklaarde boter, gevogeltefond, kapoen, maïskip, marinade voor kapoen, peper, rode port en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: kokos, suiker, szechuanpeper en water
Soort: vegan
Ingrediënten: djeroek poeroet, gember, knoflook, olijfolie, rode chilipeper, sjalotten, suiker, tomaten en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, duif, duivenjus, gevogeltefond, knoflook, olijfolie, peper, pijnappelpitten, spinazie en zout
Soort: gevogelte
Ingrediënten: doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: rabarber en suikersiroop
Soort: vegan
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Ingrediënten: gelatine, harde tarwegriesmeel, melk, room, sinaasappellikeur, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, suiker, vanillepeul en zout
Soort: pudding
Ingrediënten: chilipeper, koriander, olijfolie, peper, sinaasappelsap, suiker, yoghurt en zout
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: aardappelchips, bloem, dijonmosterd, eidooier, eiwit, fijn zout, grof zeezout, lardo, remouladesaus, rosbief, tijm, waterkers en zwarte peper
Soort: rundvlees
Ingrediënten: bruine champignons, citroensap, fleur de sel, frisee, italiaans boerenbrood, jonge brillat-savarin, keizeramaniet, kervel, knoflook, olijfolie, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, radicchio di treviso, rucola, truffelolie, witte truffel en zwarte peper
Ingrediënten: citroensap, citroenschil, rabarber en suiker
Soort: vegan / chutney/pickle/jam/compote
Ingrediënten: boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout
Soort: garnituur
Ingrediënten: bladerdeeg, geklaarde boter, poedersuiker en vanillemerg
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: chorizo, dadels en rookspek
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510