Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- bijna 4 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: boter, gekookte ham, hamspek, kalfsvlees, knoflook, majoraan, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbrood, peper, bladpeterselie, scherpe mosterd, ui, varkensvlees en zout
Soort: kalfsvlees / varkensvlees
Ingrediënten: ananas, bouquet garni, cognac, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, prei, rode chilipeper, rozijnen in grappa, rucola, sinaasappel, sjalot, tempurabloem, ui, venkel, visfond, witte aceto balsamico, wortel en zeetong
Soort: vis
Ingrediënten: boter, suiker, zout en zwarte rettich
Soort: vegan
Ingrediënten: frambozenazijn, olijfolie, peper, peterselie, suiker, truffelsap, witte balsamicoazijn en zout
Soort: vegan / vinaigrette
Ingrediënten: boter, champignonhoedjes, doorregen buikspek, geklaarde boter, peper, peterselie, sjalotten, suiker, witte wijn en zout
Soort: garnituur
Ingrediënten: bloemkoolroosjes, eekhoorntjesbrood, gerookt buikspek, kastanjes, knoflook, knolselderij, laurier, milde olijfolie, parelui, peper, reefond, reejus, reerug met bot, suiker, tijm en zout
Soort: wild / boter en olie
Ingrediënten: aubergine, courgette, lente-ui, olijfolie, peper, rode paprika en zout
Soort: vegan / groente
Ingrediënten: bleekselderij, laurier, olijfolie, peterseliestengel, rode wijn, suiker, tijm, ui en wortel
Soort: vegan / marinade
Ingrediënten: bleekselderij, bulgur, citroensap, citroenschil, dille, gedroogde abrikozen, gemalen kardemom, gemalen komijn, gemalen koriander, kaneelstokjes, konijnenbotten, konijnenbout, konijnenpoten, laurier, olijfolie, peperkorrels, peterselie, bladpeterselie, rode chilipeper, ui, walnoten, witte wijn, wortel, yoghurt, zout en zwarte peper
Soort: wild
Ingrediënten: kastanjes, kirsch, suiker en vanillemerg
Ingrediënten: doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: citroencrème, eiwit, frambozen, frambozenpuree, melk, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bruine suiker, ei, korstdeeg, maïzena, melk, olijfolie, suiker, verse geitenkaas, vijgen en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloem, jeneverbessen, knolselderij, kruidnagel, laurierbes, olijfolie, peper, port, ree-afsnijsel, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zout
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: aardbeien, bladerdeeg, bloem, eidooier, fruit, maïzena, melk, suiker en vanillemerg
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: chilipeper, koriander, olijfolie, peper, sinaasappelsap, suiker, yoghurt en zout
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: gistdeeg, korstdeeg, kwetsen en strooisel
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: bleekselderij, bloem, boter, champagneazijn, citroensap, cocktailtomaten, cognac, dragon, eekhoorntjesbrood, knoflook, kreeft, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, schorseneren, sjalot, tomatenpuree, visfond, witte wijn, witte wijnazijn, wortel en zeezout
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, cognac, ganzenleverterrine, jeneverbessen, laurier, marinade voor hazenrug, olijfolie, peper, sinaasappelrasp, tijm, topinamboer, truffel, wilde hazenrug met bot en zout
Soort: wild
Ingrediënten: cayennepeper, koriander, korianderblaadjes, laurier, limoensap, mayonaise, noordzeekrab, peperkorrels, rettich, schaaldierenfond, sojasaus met zout, sojasaus zonder zout, thaise asperges, wasabimousse, witte wijnazijn en zout
Soort: schaal- en schelpdieren
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510