Kochen für zwei
Der Feinschmecker bookazine nr. 6
We hebben 135 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals Kochen für zwei , online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Aantekeningen
bij dit boek
Voor een uitgebreide tekst over Eckart Witzigmann zie zijn boek Jünge gemüse. In deze bookazine biedt hij per seizoen een aantal dinersuggesties voor 2 personen plus ideeën voor zomerse picknicks en een kerstdiner.
- meer dan 3 jaar geleden door Thomas de Beer geplaatst
.
Advertentie
Recepten uit Kochen für zwei
Een greep uit de 135 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: bladerdeeg, geklaarde boter, poedersuiker en vanillemerg
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: bloemige aardappel, boter, melk, nootmuskaat en zout
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: olie, ontbeende reerug, peper en zout
Soort: wild
Ingrediënten: chorizodadels, citroensap, couscous, gegrilde groente, gemalen koriander, lamsgehaktballen, lamskoteletten, olijfolie, peper, tijm en yoghurtsaus
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: aziatische vinaigrette, basilicum, basilicumolie, chilipeper, enoki, gele paprika, gember, guacamole, kerriepoeder, knoflook, koriander, kwartelei, lente-ui, limoensap, olijfolie, peper, rode paprika, sojasaus, tomatensaus, tonijn, wasabimayonaise en zeezout
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, citroenschil, eidooier, room en suiker
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: room, suiker, vanillesuiker en vossenbessen
Soort: saus
Ingrediënten: ananas, citroengras, eidooier, gekaramaliseerde kokoschips, gember, lichees, limoensap, mango, suiker, szechuanpeperkorrels en witte wijn
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: boter, citroensap, doperwten, droge witte wijn, groene asperge, kervel, kippenbouillon, kleine artisjokken, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, tuinbonen, ui, witte asperge, witte peper en zout
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: doorregen lamsvlees, gemalen karwijzaad, gemalen koriadner, knoflook, koriander, peper, pijnappelpitten, rode ui en zout
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: bleekselderij, geitenbotten, geitenlamscarré, bonen, knoflook, laurier, olijfolie, peper, sjalot, wortel en zout
Soort: geitenvlees
Ingrediënten: bruine champignons, citroensap, fleur de sel, frisee, italiaans boerenbrood, jonge brillat-savarin, keizeramaniet, kervel, knoflook, olijfolie, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, radicchio di treviso, rucola, truffelolie, witte truffel en zwarte peper
Ingrediënten: aalbessen, aardbeien, bosaardbeien, frambozen, frambozensaus, fruit, limoenzest, mascarponecrème, munt, pijnappelpitten en pijnboompitcake
Soort: gebak, koek, taart, pudding
Ingrediënten: ananas, bouquet garni, cognac, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitten, prei, rode chilipeper, rozijnen in grappa, rucola, sinaasappel, sjalot, tempurabloem, ui, venkel, visfond, witte aceto balsamico, wortel en zeetong
Soort: vis
Ingrediënten: diepvriesframbozen en suiker
Soort: vegan
Ingrediënten: dragon, laurier, peterselie, prei en tijm
Soort: vegan / kruiden
Ingrediënten: konfiture, olijfolie, peper, rode kool, rode wijndruiven, suiker, verse walnoten, vossenbessen, walnootolie, witte wijnazijn en zout
Soort: salade
Ingrediënten: aardbeien, bladerdeeg, bloem, eidooier, fruit, maïzena, melk, suiker en vanillemerg
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: babyartisjok, baguette, basilicum, fetakaas, frisée, gamba's, gedroogde tomaten, jonge spinazie, knoflook, olijfolie, peper, rode ui, rucola, serranoham, tomaten, tomatenvinaigrette, zout en zwarte olijven
Soort: salade / varkensvlees / schaal- en schelpdieren
Toon alle 135 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9783834201515
ISBN10
3834201510