Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Koude appelsoep
- Ingrediënten:
- appel, citroenrasp, citroensap, aardappel, kaneelstokje, suiker, water, witte wijn en zure room
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, appelsap, appelstroop, azijn, basilicum, bloem, boter, bruine rum, citroen, citroenrasp, deeg, dressing, extra vierge olijfolie, fijn zeezout, gedroogde tomaat, geitenkaas, geitenmelk, griesmeel, groente, honing, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: