Recept uit L'Art de la table:
Siciliaanse caponata
- Ingrediënten:
- amandelen, basilicum, gehakt, brood, aubergine, kappertjes, olijfolie, passata, pijnboompitten, pistachenoten, rodewijnazijn, suiker, ui, peper, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | anijs, augurk, azijn, balletjes, beslag, bieslook, bleekselderij, boerenbrood, bonen, bonenkruid, broodje, fruit, jam, kruiden, mayonaise, mosterdzaad, olijfolie, peper, pijnboompitten, specerijen, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: