Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Made in Sicily

Een boek van Giorgio Locatelli

We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten. Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Made in Sicily

Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Insalata d'estate - Zomersalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet uit olie, citroenolie, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, groene olijven, kerstomaat, munt, pachinotomaten, rode ui, sperziebonen, tuinbonen, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Bijgerecht uit Made in Sicily :

Salsa verde - Groene saus

Ingrediënten:
azijn, eidooier, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, groene olijven, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, platte peterselie, wit brood, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Cuccia - Speltpudding

Ingrediënten:
anijslikeur, citroenzest, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, kaneel, pure chocolade, ricotta, spelt en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / pudding
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Kaassoufflée

Ingrediënten:
boter, broodkruim, caciocavallo, ei, eiwit, emmental, pecorino, schapen-ricotta, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soufflé
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Risotto alla marinara - Visrisotto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroensap, garnalen, inktvis, mosselen, olijfolie, platte peterselie, rode spaanse peper, tomatensaus, ui, venusschelpen, vialone nano-rijst, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vis
Toon alle 194 recepten in dit boek