We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken uw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.
Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten.
Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Made in Sicily
Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: broodkruim, ei, knoflookolie, olijfolie, pecorino, prezzemoli e aglio, rundergehakt, tomatensaus en ui
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder, pure chocolade en sukadeschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, bloemkool, bosui, ei, gedroogde chilivlokken, olijfolie, prezzemoli e aglio, witte wijnazijn, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: salade
Ingrediënten: amandelpasta, gekonfijte kers, gekonfijte sinaasappelschil, koffie en pijnboompitten
Keuken: Italiaans
Soort: koek en gebak / vegetarisch
Ingrediënten: kikkererwtenbloem, olijfolie, plantaardige olie, bladpeterselie, zeezout en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / frituur
Ingrediënten: olijfolie, suiker, tomaat, tomaat uit blik, witte ui, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ei, fijne tafelsuiker, kaneel, pistache, sinaasappelzest en vanillemerg
Keuken: Italiaans
Soort: beslag/deeg / vegetarisch
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, caciocavallo, gele paprika, gezouten ansjovis, gezouten kappertjes, olijfolie, oud brood, pecorino, pruimtomaat, rode paprika, rode ui, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: groente
Ingrediënten: fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder en mandarijnschil
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: aardappel, citroensap, gezouten kappertjes, kerstomaat, olijfolie, prezzemoli e aglio, witte wijn, zeebrasem, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: artisjok, broodkruim, citroensap, gezouten ansjovis, knoflookolie, munt, olijfolie, pecorino, peterselie en zout
Keuken: Italiaans
Soort: groente
Ingrediënten: arboriorijst, bloem, caciocavallo, ei, pecorino, plantaardige olie, runderbouillon, saffraan en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: fijne tafelsuiker, gemberpoeder, kaneelpoeder, mandarijnschil en pure chocolade
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / bonbons
Ingrediënten: bloem, frituurolie, inktvis, bladpeterselie en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: vis
Ingrediënten: bloedsinaasappelsap, citroensap, fijne tafelsuiker, gelatine, pistache, rum en sinaasappel
Keuken: Italiaans
Soort: pudding / vegetarisch
Ingrediënten: arboriorijst, caciocavallo, ei, kippenbouillon en pecorino
Keuken: Italiaans
Soort: rijst
Ingrediënten: bloem, broodkruim, ei, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie, pecorino, prezzemoli e aglio, tomaat uit blik, ui, varkensgehakt, venkelzaad, wilde venkel, zeezout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: dextrose, fijne tafelsuiker, perzikpuree en sorbetstabilisator
Keuken: Italiaans
Soort: vegetarisch / sorbet
Ingrediënten: citroensap, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, zout en zwarte peper
Keuken: Italiaans
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: ansjovisfilet op olie, bloem, broodkruim, citroensap, ei, gezouten ansjovis, kardoenstengels, pecorino, plantaardige olie en zeezout
Keuken: Italiaans
Soort: groente
Toon alle 194 recepten in dit boek
Status: Doorzoekbaar
ISBN13
9780062130372
ISBN10
0062130374
Andere uitgaven
9789072975102