Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Made in Sicily

Een boek van Giorgio Locatelli

We hebben 194 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken uw kookboeken, zoals **Made in Sicily **, online doorzoekbaar zodat u uw favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken u thuis hebt staan.

Na zijn Made in Italy heeft Locatelli nu een fraai boek gemaakt over de keuken van zijn geliefde Sicilië. Mooie verhalen en goede recepten geven een mooi beeld van een rijke culinaire traditie die diepgeworteld is in prachtige lokale producten. Dit boek is geïndexeerd aan de hand van de Engelstalige editie. Daardoor kunnen kleine verschillen bestaan met de Nederlandse vertaling.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Made in Sicily

Een greep uit de 194 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Recept uit Made in Sicily :

Sinaasappelhoningglazuur

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, sinaasappelbloesemhoning, sinaasappelsap en sinaasappelzest

Keuken:
Italiaans
Soort:
glazuur / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Snack of tussendoortje uit Made in Sicily :

Torrone - Nougat

Ingrediënten:
amandel, fijne tafelsuiker, honing, kaneel, pistache, sesamzaad en sinaasappelzest

Keuken:
Italiaans
Soort:
snoep / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht uit Made in Sicily :

Pistachedeeg

Ingrediënten:
ei, fijne tafelsuiker, kaneel, pistache, sinaasappelzest en vanillemerg

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Made in Sicily :

Cannoli con marmellata d'arance e gelato al pistacchio - Cannoli met sinaasappelmarmelade, pistachecake en -ijs

Ingrediënten:
bloem, boter, eendenvet, ei, fijne tafelsuiker, gekonfijte citroenschil, gekonfijte sinaasappelschil, hazelnoten, muskaatwijn, pistache-ijs, pistache sponscake, plantaardige olie, poedersuiker, pure chocolade, reuzel, ricotta, sinaasappelmarmelade, slagroom en spekvet

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Toon alle 194 recepten in dit boek