Recept uit De Dikke van Dam:
Pasta 'Ncasciata (gevulde pastataart)
- Ingrediënten:
- aubergine, caciocavallo, ei, mozzarella, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, vlees en tomatensaus
- Soort:
- quiche
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, groente, kaas, melk, mozzarella, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, penne, peper, rundergehakt, tomaat, tomatensaus, vlees, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk: