Recept uit Het krokettenboek:
Kroketten Indienne - Auguste Escoffier, 1902
- Ingrediënten:
- bechamelsaus, ei, frituurolie, kerrie, kerriesaus, kokosmelk, kreeftenvlees, paneermeel, rijst en visbouillon
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | balletjes, bechamelsaus, bloed, boekweit, bonen, broodje, bruine ragoutsaus, burger, chilipeper, eiwit, frituurolie, gehakt, groente, hamburgers, havermoutvlokken, kerriesaus, kip, ui, vet, vleesvervanger, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: