Lunch uit Oma's receptenboek:
Open ragoutbroodjes
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, champignon, ei, kalfsvlees, melk, paneermeel, witte peper en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / brood en broodgerecht / quiche / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, aubergine, banaan, bechamelsaus, bladerdeeg, bladpeterselie, bouillon, champignon, courgette, curry, currysaus, ei, eidooier, eiwit, gehakt, kalfsfond, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, peper, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Lunch uit Oma's receptenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept van De Hippe Vegetarier: